Черкаські тюремники у виховних цілях влаштували засудженим жінкам екскурсію в СІЗО

Черкаські тюремники у виховних цілях влаштували засудженим жінкам екскурсію в СІЗОСьогодні співробітники Соснівського районного підрозділу Черкаського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Черкаській області влаштували підобліковим екскурсію до Черкаського слідчого ізолятора. Як повідомляють у прес-службі управління ДПтС України в Черкаській області, цього разу екскурсантами стали жінки молодіжного віку, засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
Роль екскурсовода, узяв на себе заступник начальника Черкаського СІЗО з соціально-виховної роботи Олександр Савченко.
Під час проведення екскурсії, жінкам продемонстрували камери, карцер, двір для прогулянок, гуртожиток засуджених господарського забезпечення.
Наостанок, знову зібравшись у залі засідань Черкаського слідчого ізолятора, екскурсанти мали можливість обговорити побачене та поділитись враженнями. Олександр Савченко звернувся до жінок з побажанням стати на шлях виправлення та ніколи більше не потрапляти до слідчого ізолятора:
– Сьогодні ви побували в СІЗО як екскурсанти. Я думаю, побачене буде гарним стимулом для виправлення вашої поведінки. У вас є шанс відбути покарання за свої життєві помилки не за гратами, а на волі. Тож, скористайтеся ним.
27.03.2013 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter