Пораненій журналістці Васильченко третій день не надають медичну допомогу

Пораненій журналістці Васильченко третій день не надають медичну допомогуЯк повідомила Провінції журналістка «Вечірніх Черкас» Валентина Васильченко, яку в понеділок, 18 березня, поранила ножем невідома жінка (докладніше читайте тут), дивні ігри навколо неї тривають. Сьогодні близкьо 12 години вона отримала повістку до слідчого в міліцію. Згідно документу, вона повинна була бути у слідчого…сьогодні о 9-й ранку. На додачу всі спроби запросити додому лікаря, котрий зробив би їй перев`язку, закінчуються відмовами медиків.
- Коли я телефоном кажу черговій у поліклініці, що вони будуть відповідати за ненадання мені допомоги, там відповідають, що вони взагалі ні за що не відповідають, - розповіла Васильченко. – Я ж не можу дійти до поліклініки через сильний біль. До речі, сьогодні поранена нога розпухла й почервоніла.
Крім того, журналістці вдалося з`ясувати – кому належить темно-вишнева «Тойота», якою зловмисниця прийхала на місце замаху на Васильченко. Власник машини, Руслан В. , проживає в Хмельницький області, Теофіопільському районі, село Волиця. Нагадаємо, що за версією черкаської міліції чоловік та жінка, причетні до замаху на життя Васильченко, проживають у Черкаському районі.
22.03.2013 14:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter