У Черкасах відкрили Перший муніципальний телеканал в Інтернеті

Як інформують у Черкаському МВК, побачити відеоновини про життя міста можна в Інтернеті на Першому муніципальному каналі. Наразі відео доступне на сайті http://tv.ck.ua/ лише користувачам мережі Maclaut. У найближчій перспективі – створення каналу на офіційному порталі міської ради із можливістю доступу усім користувачам Інтернету.
– Канал поки що працює лише для абонентів МакЛаута, оскільки маємо певні технічні обмеження. До травня сподіваємося перейти на трансляцію для будь-кого у будь-якому куточку світу. Але для початку декілька десятків тисяч абонентів теж зовсім немало, – говорить керуючий справами виконавчого комітету Микола Кудрявцев.
Програма, яка транслюється нині, триває 1 годину 40 хвилин і повторюється циклічно. Із часом наповнення програми розшириться, кількість рубрик збільшиться.
Як зазначає директор комунального підприємства «Муніципальне інформаційне агентство «Черкаси» Олена Петрова, першочергове завдання – максимально відкрите та масове висвітлення діяльності міської влади. Інтернет – уже став невід’ємною частиною нашого життя, тому розвиватися необхідно у цьому напрямку.
Окрім Інтернету, відео про життя міста можна побачити на моніторах, встановлених у державних установах, лікарнях, поліклініках, комунальних підприємствах. Таких моніторів у місті буде близько 20.
– 12 моніторів уже встановлені, залишилось їх лише підключити до Інтернет-мережі, аби відбувалась трансляція програми Першого муніципального каналу «Черкаси», – зазначає Олена Петрова.
Місця, де встановлені монітори:
1. Міськвиконком Б. Вишневецького, 36
2. КП «МІА «Черкаси» Хрещатик, 221
3. КП "Черкасиводоканал" Ватутіна, 12
4. Придніпровский РВК – Шевченка, 307
5. пологовий будинок на Чехова вул. Чехова, 101
6. пологовий будинок на Конєва вул.30-річчя Перемоги,16/1
7. І міська лікарня вул. Дахнівська,32
8. ІІ міська лікарня вул. Золотоніська,2
9. поліклініка ІІІ міської лікарні вул. Рози Люксембург,210
10. ІІ поліклініка вул.Енгельса,1
11. IV поліклініка вул.Байди Вишневецького,59
12. V поліклініка
29.02.2012 09:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
19:47 29.02.2012 Oksana_Kolisnyk:
Так це що: ріаліті шоу? Чи телеканал, де можна почути офіційну думку вдали, з відповідними наслідками?
Тобто, влади :)