Черкасиводоканал: за останніх 10 років споживання води в Черкасах зменшилося вдвічі

Черкасиводоканал: за останніх 10 років споживання води в Черкасах зменшилося вдвічіЗа інформацією Черкаського МВК, щороку споживання води у Черкасах зменшується, а кількість абонентів, які встановлюють лічильники, збільшується. Як розповів директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко, нині майже в кожного другого абонента (а їх на підприємстві понад 100 тисяч) стоять прилади обліку. Якщо 12 років тому їх було трохи більше 5 тисяч, то нині – 51 тисяча.

Зменшення використання води комунальники пов’язують саме із встановленням лічильників.
— Лічильник дає можливість не лише контролювати витрати, але й певною мірою заощаджувати. У 2000 році при встановлених 5 тисячах приладів обліку черкасці використовували на добу 117 тисяч метрів кубічних води. То вже через п’ять років споживання зменшилося на 15%, а кількість абонентів, що встановили лічильники – зросла до 17 тисяч, - розповів Сергій Овчаренко.

Нині ж місто споживає 71 тисячу кубометрів води на добу, а кількість абонентів, які встановили прилади обліку – 51 тисяча.

Для того, щоб встановити прилади обліку у своїй оселі, будинку чи в офісі варто звертатися в абонентський відділ КП «Черкасиводоканал». Там покроково розкажуть алгоритм встановлення, обліковування і повірки засобів обліку.
20.03.2013 09:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter