Дві черкаські родини воїнів-інтернаціоналістів отримали ключі від квартир

Дві черкаські родини воїнів-інтернаціоналістів отримали ключі від квартирДві черкаські родини воїнів-інтернаціоналістів отримали ключі від квартир18 лютого стало визначним днем для двох родин воїнів-інтернаціоналістів – жителів Черкас. Як інформують у Черкаському МВК, вони отримали житло. Ордери на дві чотирикімнатні квартири новоспеченим господарям вручила заступник міського голови Людмила Зарічна.
Квартири куплені наприкінці минулого року за кошти державного бюджету. Після вирішення усіх питань з оформленням документів, двом воїнам-інтернаціоналістам, які перебувають першим у списках позачерговиків та першочерговиків серед учасників бойових дій, були вручені ордери.
У Черкасах у пільговому списку першочергового отримання житла перебувають 304 воїни-інтернаціоналісти та у позачерговому списку близько 40 колишніх афганців, які отримали поранення під час бойових дій.
ДЛЯ ДОВІДКИ:
• Павло Пироженко з родиною свого житла не мав, жили у родичів.
На квартирному обліку перебував у першочерговому списку, як учасник бойових дій, при виконавчому комітеті Черкаської міської ради з 17 квітня 1985 року.
• Василь Танцюра з родиною свого житла не мав. Проживали у родичів.
На квартирному обліку перебував у позачерговому списку, як учасник бойових дій, що отримав інвалідність при виконанні інтернаціонального обов’язку, при виконавчому комітеті Черкаської міської ради з 21 січня 1997 року.
19.02.2013 14:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter