Радісний Влізло вітає нового інвестора в Черкаському районі

Радісний Влізло вітає нового інвестора в Черкаському районіГолова Черкаської РДА пілся переходу на нову роботу розвинув бурхливу діяльність по залученню інвестицій.
Зокрема, можливості інвестицій у промисловість району були обговорені під час зустрічі голови райдержадміністрації Євгена Влізла та заступника генерального директора ТОВ з інноваційними інвестиціями «Хенкель Баутехнік (Україна)» Миколи Лози.
Представники ТОВ з іноземними інвестиціями «Хенкель Баутехнік (Україна)» засвідчили свою зацікавленість у можливості розташування нового заводу з виробництва сухих будівельних сумішей торговельних марок «Церезіт» і «Томзіт» на території Черкаського району. Очікується, що інвестиції компанії у розвиток економіки району можуть скласти близько 10 млн. євро. Після будівництва заводу і виходу на планову потужність на виробництві будуть зайняті близько 120 чоловік, які матимуть соціальний пакет.
Додатково:
ТОВ «Хенкель Баутехнік (Україна)» – провідний вітчизняний виробник сухих будівельних сумішей, заснований у березні 1998 року відомим німецьким концерном. Високий технічний рівень виробництва, впровадження останніх науково-технічних досягнень, власні «know-how», постійне вдосконалення і адаптування до умов сучасного ринку робить продукцію підприємства популярною не тільки в Україні, але і за кордоном. Суміші використовувались при будівництві Київського залізничного вокзалу, майдану Незалежності, Бесарабського кварталу та інших об’єктів, експортуються до Росії, Білорусі, Молдови.
23.02.2012 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter