Майборода просить Дернового пояснити причина "шмону" машини черкаського свободівця

Майборода просить Дернового пояснити причина "шмону" машини черкаського свободівця Депутат Черкаської облради Любов Майборода направила звернення начальнику УМВС в Черкаській області Валерію Дерновому з приводу дій його підлеглих відносно голови Черкаської міської організації ВО «Свобода» Андрія Лупка. Як ми вже повідомляли, 30 січня близько 9.15 в Черкасах на розі Байди-Вишневецького та Хрещатик два патрульних автомобілі із сиренами заблокували рух автівки керівника Черкаської міської організації ВО «Свобода» Андрія Лупка, що прямував на роботу. Погрожуючи пістолетами, люди, одягнені у міліцейську форму, витягнули свободівця з машини і почали обшук машини.
Особи у міліцейській формі заявили, що автомобіль Андрія Лупка нібито збив людину у Смілі між 11 та 12 годинами 29 січня 2013 року. Очільника місцевої «Свободи» протримали близько години поруч із його автомобілем.
У своєму зверненні Майборода просить Дернового «надати інформацію: чи мав місце факт складання протоколу на громадянина Лупка А.О. 30 січня 2013 року на перехресті вулиць Хрещатик та Байди Вишневецького працівниками органів внутрішніх справ? Чи проводились слідчі дії працівниками органів внутрішніх справ стосовно громадянина Лупка А.О. та на яких правових підставах?».
07.02.2013 13:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter