Аварійні бригади "Черкасиводоканалу" знову чаклують над колектором на Чигиринській

Аварійні бригади "Черкасиводоканалу" знову чаклують над колектором на Чигиринській Працівники "Черкасиводоканалу" розпочали роботи з прокладення другої перемички між головним каналізаційним колектором на колектор глибокого закладення в районі залізничного переїзду по вул. Чигиринській, повідомляє прес-служба підприємства.
Нагадаємо, для того, щоб вивести більше кілометра нині діючого аварійного колектора у ремонт, на розі вулиць Чигиринська-Пацаєва аварійні бригади проклали перемичку, щоб спрямувати стоки з діючого колектора у колектор глибокого залягання, який розпочинали будувати ще за часів СРСР, як альтернативу діючому. Під час розпаду Радянського Союзу фінансування на подальше будівництво призупинилось, тож він так і залишився в тому вигляді, що є нині.
За словами головного інженера КП "Черкасиводоканал" Григорія Руденка, аварійні бригади працюють у складних умовах, адже колектор розташований на глибині 7,5 метрів, тому виконанню робіт заважають грунтові води. На сьогодні бригади підприємства пробурили три свердловини для того, аби понизити рівень підземних вод та виконують роботи з прокладення колектора. Загалом же планується змонтувати 50 метрів труб, діаметром 900 мм.
Після того, як в роботу задіють колектор глибокого закладення, можна буде розпочинати санацію нині діючого аварійного колектора.
06.02.2013 17:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter