Шоу року! Майор Мельниченко та Наталія Розинська захищають квартиру Вязьмітінова від міліції(відео)

У блозі на сайті "Кореспондент" журналістка Ірма Крат виклала історію про те, як у квартиру відомого черкащанина Юрія Вязьмітінова намагалися проникнути працівники міліції, але ...Випадково зустріли там майора Мельниченка з дружиною.
"Вчора опівночі телефонний дзвінок: Мельниченко!: «Спиш?» - «Ні»…«Ми теж, рейдери відбирають незаконно квартиру в людей» - «Зараз буду!».
Річ у тім, що молода жінка Вязьметінова Вікторія, працюючи в харківському ресторані познайомилася із доволі не бідним підприємцем Вязьметіновим Юрієм. Чоловік відразу закохався! Забрав жити до себе разом із дитиною. Спільних дітей не було. Єдиний син Юрія Євгеній починаючи з 2003 року і по 2007 рік, перші свої заощадження вирішив вкладати в квадратні метри, - придбав не дешеву квартиру в центрі міста Києві. Батько ж одружився на молодій мачусі в 2006 році. Минулого року господаря добряче підставили на хабарі (можливо це теж була справа її рук) - 9 місяців нізащо утримували в СІЗО під слідством. Молода дружина, на яку Юрій переписав свій власний ресторанний бізнес та й загалом в подальшому все майно, скористалася нагодою, (мабуть того їй було замало) викликала на зустріч сина, і в штучних емоціях почала переконувати, що той має дати їй довіреність на його квартиру, бо ту квартиру, начебто, буде віддано: ментам, прокурорам, суддям в обмін на батьківську свободу. Свобода батька для сина була важливіша за будь-що, він все зробив так, як наказала йому мачуха. За декілька місяців, сплановані дії молодиці втілилися в життя, вона оформила на себе договір дарування, та таємно, без відома Юрія - розлучилася.

Ніч, 24 січня 2012 року, товариш Мельниченко, разом із своєю дружиною Розинською, в гостях у Юрія. Опівночі страшенний крик, хтось починає виламувати двері, заходять бритоголові, - шок, не очікували, адже побачити самого Мельниченка, та ще й з Розинською. Але, за все, як то кажуть «заплачено», і бритоголові починають Юрію, в присутності свідків, погрожувати пістолетом.

Далі, див відео, все на власні очі, нічого навмисно не монтували, дали слово усім присутнім.
29.01.2013 17:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter