Черкащан запрошують на «Калинову Масляну» із млинцями та розвагами

У Черкасах святкування Масляної відбудеться й на площі 700-річчя. Комітети самоорганізації населення «Калиновий», «Кривалівський», «Припортовий» та «Дніпровський» запрошують усіх охочих на «Калинову Масляну». Місцеві активісти наготують удома млинців, вареників та інших українських страв, якими пригощатимуть гостей свята.
– Свято відбудеться в народному стилі. Зокрема, виступатимуть хорові колективи «Дніпряни», «Злагода» хор ветеранів «Азоту» та Придніпровського району. – розповідає голова комітету самоорганізації населення «Калиновий» Сергій Хомутов. – Також буде багато народних розваг і цікавих конкурсів.
Одним із тих, хто підтримав активних черкащан у проведенні свята, став депутат Черкаської міської ради, голова громадської організації «Рідне місто Черкаси» Сергій Отрешко. «Калиновому» мікрорайону він допомагає вже не вперше.
– Приємно, що в нашому місті є небайдужі люди, які беруть активну участь і в благоустрої, і в проведенні подібних святкових заходів, – каже Сергій Отрешко. – Тому всіляко намагаємося сприяти їм і підтримувати такі ініціативи. Гадаю, що свято сподобається не тільки жителям навколишніх мікрорайонів, а й усім черкащанам, які на ньому побувають.
Відбудеться «Калинова Масляна» на площі 700-річчя 25 лютого о 12. 00.
21.02.2012 18:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter