Заступник Генпрокурора про 35-річного Дем`яненка: "За такий короткий період часу мало хто має таку карту проходження..."

Заступник Генпрокурора про 35-річного Дем`яненка: "За такий короткий період часу мало хто має таку карту проходження..."Як інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області, сьогодні заступник Генерального прокурора України Григорій Середа офіційно представив новопризначеного прокурора Черкаської області Геннадія Дем’яненка.
За словами Г. Середи, новопризначений прокурор області є досвідченим працівником, який з 2000 по 2007 рік працював в органах прокуратури Сумської області. Наступні три роки в Генеральній прокуратурі на посадах прокурора відділу, старшого прокурора відділу, заступника начальника управління та заступника начальника відділу. У 2010 році наказом Генерального прокурора України був призначений на посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим, а на початку 2012 року переведений на посаду заступника прокурора Одеської області. Згодом, знову повернувся до роботи в Генеральну прокуратуру України.
Григорій Середа зазначив, що за такий короткий період часу мало хто має таку карту проходження – послідовну і систематичну, що поза сумнівом свідчить про високий потенціал нового прокурора Черкаської області.
Після урочистого представлення, Геннадія Дем’яненка також привітали керівники органів влади і правоохоронних органів та працівники апарату прокуратури області.
16.01.2013 16:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter