Черкаська облрада: Бажаючих очолити обласну станцію переливання крові поки що немає

Як інформують у Черкаській облраді, 19 лютого під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка як голови комісії з визначення кандидатур на вакантні посади керівників комунальних підприємств продовжили проводити засідання, на яких визначали переможців.
Черкаська облрада: Бажаючих очолити обласну станцію переливання крові поки що немає

Цього дня заслуховували кандидатів на посади директорів комунальних некомерційних підприємств: «Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни», «Черкаський обласний онкологічний диспансер», «Черкаська обласна дитяча лікарня» «Черкаський обласний психоневрологічний диспансер» і «Черкаська обласна станція переливання крові» Черкаської обласної ради.

До участі в конкурсі на посаду директора обласного онкологічного центру відповідну заяву і документи подав Віктор Парамонов, який тривалий час очолює цю установу і нині виконує ці обов’язки.

Відповідно до вимог конкурсу, Віктор Володимирович має відповідну вищу медичну освіту, значний стаж роботи на керівних посадах та великий управлінський досвід. Заслужений лікар України. Депутат обласної ради кількох скликань, голова постійної комісії з охорони здоров’я у нинішньому скликанні.

Як і передбачають умови конкурсу, кандидат на посаду презентував членам комісії програму своїх дій щодо подальшого розвитку комунального закладу.

За результатами обговорення та голосування члени комісії вирішили кандидатуру Віктора Парамонова рекомендувати сесії обласної ради для призначення на посаду директора.

На наступному засіданні комісії розглядали кандидатуру Сергія Задорожного на посаду директора обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.

Сергій Вікторович закінчив Полтавський медичний інститут. Трудовий шлях розпочинав з виконуючого обов’язки головного лікаря амбулаторії в Чорнобаївському районі, лікарем, а згодом чотирнадцять років – завідувачем діагностичного відділення Черкаської міської лікарні №1; головним лікарем Канівської ЦРЛ. У 2013 році очолив обласний госпіталь для інвалідів та ветеранів війни.

Заслухавши презентацію щодо подальшого розвитку комунального закладу, члени комісії також вирішили кандидатуру Сергія Задорожного рекомендувати сесії обласної ради для призначення на посаду керівника.

Переконливим був у своїй презентації і кандидат на посаду директора обласного психоневрологічного диспансера Костянтин Гаркавий.

Костянтин Анатолійович закінчив Івано-Франківський державний медичний інститут. У Черкаському психоневрологічному диспансері на різних посадах з 1988 року. З 2008 року і до нині – головний лікар.

За результатами обговорення його кандидатури та голосування члени комісії вирішили рекомендувати Костянтина Гаркавого для призначення на посаду директора цього комунального закладу.

На посаду директора обласної дитячої лікарні подав заяву Микола Кондрацький. У послужному списку Миколи Івановича робота фельдшера в районній лікарні. Закінчив Київський медичний інститут імені О. Богомольця.

Загальний стаж роботи за фахом дитячий хірург – 33 роки. Заслужений лікар України. Очолює комунальний заклад обласної дитячої лікарні з 2014 року.

Заслухавши презентацію щодо подальшого розвитку комунального закладу, члени комісії також вирішили кандидатуру Миколи Кондрацького рекомендувати сесії обласної ради для призначення на посаду керівника.

Конкурс щодо зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Черкаська обласна станція переливання крові Черкаської обласної ради» не відбувся, оскільки до комісії не надійшло жодної заяви від кандидатів.
20.02.2019 11:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter