САД: На дорогах Черкаської області тривають роботи з ліквідації ямковості

За інформацією САД у Черкаській області, з метою усунення ямковості та деформацій покриття проїзної частини автомобільних доріг Черкащини, які виникли внаслідок коливання температури повітря в зимовий період (часті переходи через 0˚С), на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядними організаціями продовжуються роботи з аварійної ліквідації ямковості на дорогах загального користування державного значення.
САД: На дорогах Черкаської області тривають роботи з ліквідації ямковості

Для забезпечення безпечного руху автотранспорту дорогами загального користування державного значення та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування, минулого тижня підрядними організаціями Служби автодоріг області ліквідовано понад 1200 кв. м ямковості та деформацій покриття. 18 лютого ліквідовано понад 560 кв. м ямковості.

При сприятливих погодних умовах, роботи тривають на автошляхах державного значення: М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук.

На дорогах Черкаській області проводяться роботи з аварійного ямкового ремонту холодним асфальтобетоном та методом просочення.
20.02.2019 09:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter