СБУ провела навчання на одному з військових об'єктів на Черкащині

СБУ провела навчання на одному з військових об'єктів на Черкащині Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Черкаській області провела планове командно-штабне навчання на одному з військових об’єктів підвищеної небезпеки. У навчаннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, представники органів влади, інформує прес-група УСБУ у Черкаській області.

Метою тренувань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії для попередження можливих терористичних та диверсійних загроз на території військової частини. Під час навчань учасники відпрацювали систему оповіщення, реагування та протидії можливим терористичним та диверсійним загрозам, евакуації населення. Також організатори оцінили ефективність сил і засобів для виконання першочергових завдань з протидії проявам тероризму.

За підсумками командно-штабного навчання, керівництво Координаційної групи надало представникам військових частин чіткі інструкції щодо дій при можливих терористичних та диверсійних загрозах, визначили стан захищеності і безпеки військового об’єкта.
31.01.2019 19:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter