На КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» оновили автомобільний парк

Як інформують у міськраді Черкас, на КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» оновили автомобільний парк. В арсеналі комунальників з’явилися 4 бортові бригадні машини, 3 фургони, одна машина універсал, а ще – екскаватор-навантажувач CATERPILLAR. Ключі від нової техніки працівникам передав міський голова Анатолій Бондаренко.

Він наголосив, що розвиток комунальних підприємств – це один із пріоритетів роботи міської влади.
На КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» оновили автомобільний парк

– Ми продовжуємо й далі продовжуватимемо розвивати наші комунальні підприємства, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Ця техніка зміцнить матеріально-технічну базу «Черкаситеплокомуненерго» й покращить роботу підприємства, аби міські заклади й оселі наших мешканців завжди були з теплом.

Навіть "старожили" цього підприємства не пам’ятають, коли востаннє в такій кількості купували нову техніку. Нині ж – придбали в лізинг. Загальна вартість автомобілів складає близько 8 мільйонів гривень. Майже 4 млн грн, за словами директора «Черкаситеплокомуненерго» КПТМ Павла Карася, спрямували з міського бюджету.
На КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» оновили автомобільний парк

– Головне завдання, з яким нам допомагатиме впоратися нова техніка, – це утримання в належному технічному стані мереж теплопостачання, – розповідає Павло Миколайович. – Частину автомобілів залучатимемо для ремонту мереж, які транспортують тепло, частину – для ремонту котельного обладнання на центральних теплових пунктах.
23.01.2019 11:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter