У Шарині на Уманшині відкрили Алею пам'яті захисників України

Як інформують у Черкаській облраді, у селі Шарин на Уманщині за участю представників органів влади району, депутатів районної та обласної рад, військовослужбовців та ветеранів Збройних Сил України, сільських, селищного голови, учнівської молоді, жителів села відкрито Алею пам’яті захисників України.

У центрі уваги – члени сімей загиблих мешканців району, які прийшли з портретами Героїв-земляків.
У Шарині на Уманшині відкрили Алею пам'яті захисників України

Право відкрити пам’ятний знак «Полеглим синам Уманщини в боротьбі за незалежність України» було надано батькові загиблого воїна в зоні АТО Юрію Рижаку, голові районної ради Оксані Супрунець, керівнику апарату райдержадміністрації Наталії Сиротюк, військовому комісару Уманського об’єднаного військового комісаріату Олександру Борисюку.

Присутнім на заході матерям Уманщини, які втратили синів в неоголошеній війні на Донбасі, голова районної ради Оксана Супрунець та керівник апарату райдержадміністрації Наталія Сиротюк вручили українські хустини, а дітям – подарували ікони.
У Шарині на Уманшині відкрили Алею пам'яті захисників України

Цього дня відзнакою Міністерства оборони України – нагрудним знаком «Обов’язок виконано з честю», нагороджено загиблого героя Уманщини Скуса Олександра Дмитровича (посмертно).
10.12.2018 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter