Конкурсна комісія Черкаської облради рекомендувала Сергія Шамрая на посаду директора Смілянського інтернату

Конкурсна комісія Черкаської облради рекомендувала Сергія Шамрая на посаду директора Смілянського інтернату Як інформують у Черкаській облраді, 12 листопада проведено засідання конкурсної комісії щодо визначення кандидатури на посаду директора комунального закладу «Смілянська спеціальна загальноосвітня школа інтернат І – ІІ ступенів Черкаської обласної ради». Провів засідання голова комісії, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

На участь у конкурсі подали заяви дві особи – Тетяна Демиденко та Сергій Шамрай.

Згідно із умовами проведення конкурсу, претенденти на посаду презентували членам комісії програму своїх дій щодо розвитку комунального закладу та плани роботи на найближчу перспективу на посаді директора.

За результатами обговорення й голосування члени комісії вирішили кандидатуру Сергія Шамрая рекомендувати для призначення на посаду директора комунального закладу з подальшим укладенням контракту на 2 роки.

Нагадаємо, що остаточне рішення про призначення на посаду директора комунального закладу «Смілянська спеціальна загальноосвітня школа інтернат І – ІІ ступенів Черкаської обласної ради» схвалюється депутатами на пленарному засіданні обласної ради.
13.11.2018 12:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter