Шестиденні навчання проведено для спецпризначенців поліції Черкащини

Шестиденні навчання з першою групою співробітників поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області були проведені на базі Тренінгового центру ГУНП в Черкаській області. Як інформують у ГУНП у Черкаській області, навчальним планом передбачено проходження навчань з усіма співробітниками спецпідрозділу.

Шестиденні навчання проведено для спецпризначенців поліції Черкащини


З метою вдосконалення підготовки, забезпечення та оптимізації службової діяльності підрозділів поліції особливого призначення перших 20 бійців підрозділу поліції особливого призначення пройшли короткостроковий навчальний курс. До проведення занять залучалися інструктори прикордонної служби, центру екстреної медичної допомоги, тренери з тактико спеціальної підготовки Тренінгового центру, фахівці вибухотехнічної та кінологічної служб.
Шестиденні навчання проведено для спецпризначенців поліції Черкащини

Спецпризначенці протягом шести днів вдосконалювали свої знання і практичні навички з тактичної, вогневої, медичної, психологічної, фізичної підготовок. Особлива увага приділялася фізичній підготовці, що включала тест «Купера», підтягування, біг, марш-кидок на дистанції 5 та 10 кілометрів у повному екіпіруванні з автоматичною зброєю та виконанням ввідних завдань по переслідуванню та затриманню умовних озброєних злочинців. На заняттях основ військової топографії опановували питання щодо роботи з топографічними картами, прокладення маршруту з їх допомогою, основних умовних позначок та алгоритм дій у разі виявлення боєприпасів чи вибухових пристроїв.
02.10.2018 17:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter