У Головному центрі Держприкордонслужби під Черкасами пройшов випуск 270 прикордонників

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота під Черкасами відбувся урочистий мітинг з нагоди випуску молодших інспекторів прикордонної служби. Урочистості розпочалися на плацу навчального закладу. Відповідні Свідоцтва про закінчення навчання отримали 270 військовослужбовців.
У Головному центрі Держприкордонслужби під Черкасами пройшов випуск 270 прикордонників

В цей день держава отримала вмотивованих, принципових прикордонників, які будуть ефективно виконувати завдання з охорони державного кордону та матимуть водночас високий рівень довіри громадськості.

Гостями свята були рідні випускників та ветерани-прикордонники.
У Головному центрі Держприкордонслужби під Черкасами пройшов випуск 270 прикордонників

«Сьогодні у нас знаменна подія – черговий випуск охоронців державного кордону. В непростий для країни час ви будете нести службу по охороні державного кордону. Попереду немало випробувань, але отримані знання та ваша наполегливість дозволять вам з честю і гідністю виконати всі поставлені перед вами завдання. Щиро вітаю всіх із черговим випуском охоронців кордону, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя!» - у своєму виступі привітав випускників заступник директора департаменту-начальник управління професійної підготовки та організації освітньої діяльності Департаменту особового складу полковник Олег Фігура.

Продовжились заходи хвилиною мовчання, покладанням квітів до підніжжя обеліску «Прикордонникам усіх поколінь» та вшанування пам’яті військовослужбовців, які віддали найцінніше – власне життя.

Під супровід військового оркестру прикордонники попрощалися з Головним центром підготовки особового складу і в останній раз, карбуючи крок, пройшли урочистим маршем. Відмітимо, що протягом усього періоду навчання випускники наполегливо вивчали та старанно засвоювали весь поданий матеріал. Відповідно до навчальної програми заключним етапом для військовослужбовців стали комплексні екзамени з тактики прикордонної служби, прикордонного контролю та адміністративного провадження, а також з фізичної підготовки і особистої безпеки та застосування сили.
19.09.2018 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter