У Черкаській області понад 19 тисяч осіб замовили витяг із ДЗК через Інтернет

У Черкаській області понад 19 тисяч осіб замовили витяг із ДЗК через Інтернет За інформацією Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, на Черкащині понад 19 тисяч громадян замовили витяг із ДЗК через інтернет.

Від часу запровадження електронної послуги замовлення витягу з Державного земельного кадастру (ДЗК) про земельну ділянку до сьогодні на території Черкаської області здійснили on-line замовлення 19 073 особи. Цю послугу заявник здійснює безпосередньо з Публічної кадастрової карти, зазначаючи ЦНАП, у якому забере готовий документ.

Найбільше громадян скористалося електронною послугою в Корсунь-Шевченківському районі – 4418 заявників, Черкаському районі та Черкасах – (3059) і на Городищині (1479).

Також однією з найбільш поширених послуг у сфері земельних відносин є онлайн-замовлення витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку (НГО) земельної ділянки. Відомості про НГО потрібні під час здійснення цивільно-правових угод щодо земельних ділянок і прав на них. На Черкащині за допомогою електронного сервісу подано 5560 заяв.
13.09.2018 12:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter