До Умані прибули перші поліцейські з інших регіонів для забезпечення правопорядку під час Рош-га-Шана

Шістдесят співробітників патрульної поліції прибули з дванадцяти областей України для надання допомоги в забезпеченні правопорядку на території міста Умані під час святкування паломниками Рош ха-Шана. Про це інформують у ГУНП у Черкаській області.

Поліція продовжує підготовчі заходи по забезпеченню публічної безпеки та порядку під час візиту до Умані паломників-хасидів для святкування Нового року за Іудейським календарем. Сьогодні з різних областей України до Умані прибули перші правоохоронці зведеного загону, які спільно з працівниками поліції Черкащини будуть здійснювати заходи по забезпеченню публічної безпеки та порядку під час масових заходів.
До Умані прибули перші поліцейські з інших регіонів для забезпечення правопорядку під час Рош-га-Шана

На шикуванні начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області генерал поліції третього рангу Валерій Васильович Лютий довів основні завдання до поліцейських, серед яких забезпечення публічної безпеки та порядку, забезпечення безпеки руху в місті і на автодорозі державного значення Київ-Одеса та виявлення адміністративних і розкриття кримінальних правопорушень. Поліцейським наголошено на дотриманні дисципліни та законності під час несення служби.

Загалом публічну безпеку та порядок під час візиту паломників до Умані будуть забезпечувати понад 550 працівників поліції.
28.08.2018 18:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter