У Золотоніському районі поховали 33-річного атовця Олександра Карпича

У Золотоніському районі поховали 33-річного атовця Олександра Карпича За інформацією Золотоніської райдержадміністрації, 31 липня Золотоніщина провела в останню дорогу молодого патріота, захисника України Олександра Михайловича Карпича.

28 липня, на 33-му році від раптової хвороби перестало битися його серце.

Народився 26 квітня 1986 року в селі Лукашівка у сім’ї хліборобів. Після закінчення середньої школи, здобув кваліфікацію електрика в професійно-технічному закладі, потім була строкова військова служба. Після демобілізації повернувся у рідне село, щоб продовжити справу батька – вирощувати хліб, працював механізатором.

У 2014 році, Олександр, вважав за честь стояти на захисті Батьківщини. Він завжди мав активну життєву позицію, не зраджував власних переконань, тому пішов на контрактну службу захищати країну як справжній патріот. Боєць служив майстром відділення розбирально-складальних робіт ремонтного взводу ремонтної роти автомобільної техніки – готував військові автомобілі на передову.

Провести героя в останню путь прийшли рідні, друзі, представники влади, військові, жителі села та громадськість району. Співчуття батькам висловили голова райдержадміністрації Олександр Лісовий та сільський голова Микола Коршунов.

Скорботна хода розтяглася на сотні метрів. Поховали Олександра Карпича на місцевому цвинтарі з військовими почестями та за християнським звичаєм.
02.08.2018 08:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter