В Умані пройшла нарада, присвячена безпеці хасидів під час святкування Рош-га-Шана

В Умані відбулась нарада щодо заходів безпеки під час святкування Рош Ха-Шана. Про це інформують у ГУНП в Черкаській області.

У зустрічі взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Еліав Білоцерковські, представники обласної та місцевої влади, представники Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Одним із основних питань, про які йшлося під час наради – заходи безпеки під час візиту до Умані паломників – хасидів.
В Умані пройшла нарада, присвячена безпеці хасидів під час святкування Рош-га-Шана

Як відомо, в період з 9 по 11 вересня в місті Умань відбудуться масові заходи з нагоди святкування паломниками-хасидами іудейського Нового року - Рош-Ха-Шана. Протягом цих днів в Умані очікується прибуття понад 30 тисяч паломників з різних країн світу.

Під час зустрічі відповідальні особи за напрямками доповіли про ступінь готовності до проведення заходів в Умані. Так, зокрема поліцією проведено рекогносцировку сил та засобів в районі перебування паломників-хасидів. Під час святкування Рош Ха-Шана забезпечувати публічний порядок в Умані будуть близько 500 працівників поліції. На час заходів в місті буде обмежений рух транспорту, а у місцях компактного перебування паломників-хасидів він буде перекритий.

Поліція Черкаської області готова до забезпечення правопорядку в районі перебування паломників-хасидів під час святкування Рош Ха-Шана.
31.07.2018 18:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter