Ткаченко проінспектував, як ремонтують дорогу в Мошнах

Якість є ключовою вимогою до дорожніх ремонтів на Черкащині. Як інформують у Черкаській ОДА, на цьому наголосив Юрій Ткаченко під час інспектування ремонту автодороги державного значення Канів – Чигирин – Кременчук. Ідеться про ділянку, що в Мошнах.

Ремонтні роботи розпочаті від в’їзду в село з боку Канева – наразі триває фрезерування покриття. Їх виконує підрядна організація ТОВ «Главшляхбуд». На ремонт цієї дороги з державного бюджету вже спрямовано 57 млн грн.
Ткаченко проінспектував, як ремонтують дорогу в Мошнах

– Ця дорога була вщент розбита, ми мали численні скарги від жителів, – розповів очільник області Юрій Ткаченко. – Її ремонт був серед першочергових. І Служба автодоріг області, і підрядник знають, що дня нас важливий якісний ремонт. Відповідно до договору, підрядник гарантує це, а також експлуатацію нового покриття впродовж 10 років. Будь-які недоліки усуватиме власним коштом.

Як зауважують у Службі автомобільних доріг у Черкаській області, в межах поточного середнього ремонту цієї автодороги проведуть комплекс робіт. Зокрема, посилять основу дорожнього одягу, влаштують вирівнювальний і верхній шари асфальтобетону на проїжджій частині, укріплять узбіччя, облаштують зупинки та тротуари, з’їзди, нанесуть дорожню розмітку, встановлять дорожні знаки тощо.
17.07.2018 17:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter