Черкасистандартметрологія: Триває конкурс «Черкаська якість»

Черкасистандартметрологія: Триває конкурс «Черкаська якість»Черкаські підприємства запрошують позмагатися за звання кращих у обласному конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) «Черкаська якість». Конкурс проводять з метою популяризації місцевих виробників, які виготовляють конкурентоспроможну продукцію, надають високоякісні послуги, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу сучасним системам управління.

Як інформують у ДП «Чекрасистандартметрологія», у рамках конкурсу кращу продукцію (товари, роботи, послуги) визначатимуть за такими номінаціями: «Продукція (продовольчі товари, промислові товари для населення, товари виробничо-технічного призначення, вироби народних художніх промислів)» і «Роботи та послуги».

Організаційно-методичне та інформаційне забезпечення проведення конкурсу на Черкащині здійснює ДП «Черкасистандартметрологія». На підприємстві організовано консультативний пункт для надання практичної допомоги та консультацій спеціалістам підприємств та організацій області з питань підготовки матеріалів для участі у конкурсі.
21.06.2018 08:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter