В Уманському районі відкрили нову поліцейську станцію

18 червня в селищі Бабанка Уманського районі відкрито нову сучасну поліцейську станцію. В урочистостях взяли участь місцева громада, керівники поліції Уманського відділу та відділення, поліцейські УПД ГУНП на чолі з начальником Главка Валерієм Лютим. Відтепер мешканцям навколишніх сіл буде набагато зручніше звертатися за допомогою до поліцейських.

В Уманському районі відкрили нову поліцейську станцію


за інформацією ГУ Нацполіції в Черкаській області, поліцейська станція розміщена в приміщенні відреставрованого будинку культури. В приміщені створено комфортні умови та належно обладнано службовий кабінет дільничного офіцера поліції, який оснащений комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет. Створено дитячу кімнату для роботи з малечею. Тепер жителям навколишніх сіл буде набагато зручніше звертатися до поліцейських за допомогою. У разі виклику, поліцейські зможуть швидше відреагувати на повідомлення громадян про правопорушення.
В Уманському районі відкрили нову поліцейську станцію

До території обслуговування даної поліцейської станції відносяться п’ять населених пунктів, де мешкають майже шість тисячі жителів. Дану територію обслуговуватимуть двоє дільничних офіцерів поліції. Для швидкого пересування до місця призначення, поліцейським було вручено ключі від службового автомобіля.
19.06.2018 09:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter