На Черкащині у 4 районах досі не підготували проектно-кошторисну документацію на ремонт доріг

Завершити всі проектні роботи щодо дорожніх ремонтів до кінця тижня доручив голова Черкаської ОДА місцевим керівникам. Як інформують у Черкаській ОДА, про це Юрій Ткаченко сказав на координаційній нараді. Він наголосив, що на зволікання в цьому питанні буде жорстка реакція.
На Черкащині у 4 районах досі не підготували проектно-кошторисну документацію на ремонт доріг

Від початку цього року повноваження щодо управління дорогами загального користування місцевого значення передані обласним державним адміністраціям. Їхня протяжність на Черкащині становить близько 4,4 тис. км. Водночас зруйновані вони на понад 80%.

– На будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання автодоріг загального користування місцевого значення та комунальної власності ми отримали з державного бюджету понад 391 млн грн, – зауважив голова Черкаської ОДА. – Однак досі є низка районів, що зволікають із проектно-кошторисними роботами. Приміром, Городищенський, Лисянський, Смілянський, Тальнівський. Я наполегливо рекомендую не повторювати досвід Сміли: коли люди їздять по вщент розбитих дорогах, гроші на їхній ремонт є, а проекти від міської влади ми ледь допросилися.
05.06.2018 12:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter