Рятувальники перевірили стан пожежної безпеки в черкаському ТРЦ «DEPO`t Сenter»(відео)

Сьогодні інженерно-інспекторський склад Управління ДСНС разом із представниками Черкаського міськрайонного відділу здійснили перевірку стану пожежної безпеки торгово-розважального центру «DEPO`t Сenter», який розташований на бульварі Шевченка.

За перебігом перевірки могли спостерігати представники засобів масової інформації.

Перевірка розпочалася із дитячої зони на третьому поверсі центру, де, насамперед, інспектори ДСНС спільно з відповідальними за стан пожежної безпеки в закладі та представниками ЗМІ перевірили наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, евакуаційних шляхів та виходів. Також фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій оглянули внутрішнє та зовнішнє протипожежне водопостачання та перевірили стан автоматичних систем протипожежного захисту і оповіщення.

Під час практичної частини перевірки об’єкту, рятувальники примусово здійснили спрацювання пожежної сигналізації та оцінили її в дії. Після спрацювання, адміністрація ТРЦ та обслуговуючий персонал продемонстрували знання та практичні дії щодо першочергових заходів з оповіщення та евакуації персоналу і відвідувачів торгово-розважального центру.

В ході перевірки, фахівці ДСНС серед посадових осіб і орендарів розважального центру провели спеціальні інструктажі щодо дотримання правил пожежної безпеки і користування первинними засобами пожежогасіння.

Наразі оцінка стану пожежної безпеки на об‘єкті продовжується, триває перевірка технічної документації, раніше виданих документів ДСНС. За результати перевірки фахівці ДСНС підготують необхідні документи, які будуть оприлюднені на відомчому сайті Управління ДСНС України у Черкаській області.

Нагадаємо, інженерно-інспекторський склад Державної служби з надзвичайних ситуацій здійснює перевірки об‘єктів підвищеного ступеня ризику у відповідності до рішення Уряду. Згідно графіка перевірок, наступна перевірка стану виконання вимог пожежної безпеки відбудеться у торгово-розважальному центрі Дніпро Плаза.
04.04.2018 18:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter