САД: Незабаром на Черкащині розпочнеться інтенсивний ямковий ремонт автошляхів

САД: Незабаром на Черкащині розпочнеться інтенсивний ямковий ремонт автошляхів На Черкащині незабаром розпочнеться інтенсивний ямковий ремонт автошляхів. Про це інформує САД у Черкаській області.

Найближчим часом, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядним підприємством ДП «Черкаський облавтодор» розпочнеться ямковий ремонт автошляхів області, які зазнали значних ушкоджень та руйнувань у зимовий період.

Узимку дорожнє покриття найбільше страждає від впливу погоди. Лише за останні тижні на Черкащині морозна погода змінювався на плюсову температуру по кілька разів на добу. Нерідко спостерігалась і значна різниця між температурою повітря удень та вночі. При таких різких та частих перепадах температури повітря та за надмірної вологості дорожнього одягу знижується жорсткість дорожнього покриття і виникає ямковість.

Наразі завершується підготовка необхідної техніки для виконання робіт. А також проводиться комплекс підготовчих робіт до запуску асфальтобетонних заводів ДП «Черкаський облавтодор» на територій області. Але розпочати ремонт автошляхів у зв’язку з несприятливими погодними умовами зараз неможливо.

У першу чергу, ямковий ремонт розпочнеться на ділянках автодоріг міжнародного, національного та регіонального значення в межах доведеного фінансування. Разом з ямковим ремонтом також проводитимуться роботи із планування та благоустрою узбіч автошляхів. В той же час, Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що ямковий ремонт є тимчасовим заходом для забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування.
14.03.2018 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter