У Черкаській ОДА доньці загиблого атовця передали почесну нагороду

Як інформують у Черкаській ОДА, сьогодні перший заступник голови ОДА Віталій Коваль зустрівся з дочкою загиблого в АТО Руслана Бобурова (Німця) Юлією. Віталій Володимирович передав дівчині почесну відзнаку «За розвиток регіону», якою нагороджено бійця посмертно.

У Черкаській ОДА доньці загиблого атовця передали почесну нагороду


Руслан Юрійович родом зі Шполянщини був кулеметником 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар». Він брав участь у найризикованіших операціях, будучи на межі життя і смерті. Чоловік загинув 31 січня 2015 року під час обстрілу з РСЗВ «Град» ТЕС у місті Щастя на Луганщині.

Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року, «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Також нагороджений нагрудним знаком «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно).

Нагадаємо, 31 січня у Щасті на Луганщині в приміщенні колишньої школи міліції відкрили меморіальну дошку на честь Руслана Бобурова та його побратима Вадима Жеребило.
20.02.2018 15:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter