У Тальному поховали старшого матроса 36-ї бригади морської піхоти Артема Жовтобрюха, який загинув у війні на Сході

За повідомленням cherkasy24.info, 17 лютого в тальному відбулося поховання старшого матроса 36-ї бригади морської піхоти,учасника бойових дій на Сході України Артема Жовтобрюха.

У Тальному поховали старшого матроса 36-ї бригади морської піхоти Артема Жовтобрюха, який загинув у війні на Сході


У супроводі делегації військового комісару Валерія Кудли, волонтерів Олександра Ярового і Володимира Швеця, Артема привезли до пам’ятника «Небесної Сотні» де на нього чекав «живий ланцюг» утворений побратимами, небайдужими тальнівчанами, представниками райдержадміністрації та районної ради.

Після у селі Криві Коліна голова райдержадміністрації Василь Клименко, голова районної ради Валентина Любомська, міський голова Олексій Юрченко, депутат обласної ради Анатолій Скіченко, депутати районної та міської рад, побратими військовослужбовці, рідні, близькі та небайдужі жителі Тальнівського району зібралися на мітинг – реквієм, щоби гідно провести полеглого воїна в останню путь і підтримати його родину. На колінах, з прапорами, люди проводжали земляка, побратима, Захисника Батьківщини зі словами на устах «Герої не вмирають!», «Україна понад усе!».
19.02.2018 15:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter