В Ірдині під Черкасами відкрили відділення ЦНАПу

Як інформують у Черкаській ОДА, адміністративні послуги наближують до людей. В Ірдині відсьогодні за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» діє віддалене робоче місце Білозірського Центру надання адміністративних послуг. У офіційному старті роботи відділення ЦНАПу взяв участь заступник очільника області Ярослав Березань.

В Ірдині під Черкасами відкрили відділення ЦНАПу


Більше 60 адмінпослуг з понад 100 доступних у Білозірському ЦНАПі тепер надаватимуть жителям Ірдиня та ближніх сіл. Йдеться про найбільш запитувані: з державної реєстрації нерухомості, місця проживання та перебування особи, соціальні та земельні послуги.

– У Білозірській ОТГ уже традиційно під Новий рік відкривають новий важливий та корисний для громади об’єкт, – зауважив Ярослав Березань. – Приміром, торік тут запустили перший Центр надання адміністративних послуг у громаді. Сьогодні ж дали старт роботі віддаленого робочого місця цього ЦНАПу в Ірдині. Це реальні досягнення децентралізації. Те, що дозволить громадянам отримувати якісні послуги вдома. Переконаний, що це не остання приємна подія, яку підготували в Білозірській ОТГ під Новий рік. Так, тут планують уже найближчим часом запровадити видачу ID-карток. І я вже записався в чергу, щоби у числі перших отримати новий паспорт.

Білозірська тергромада й надалі лишається першопрохідцем з-поміж інших громад України, додав посадовець. Оскільки запуск такого віддаленого робочого місця ЦНАПу тут апробували одними з перших.

Всі кошти від наданих адміністративних послуг поповнюватимуть бюджет громади. Відзначимо, у середньому ж за місяць у Білозірському ЦНАПі надають до 500 послуг.

– Ми продовжуємо співпрацювати з Програмою «U-LEAD з Європою», – говорить голова Білозірської ОТГ Володимир Міцук. – Сьогодні відкриваємо віддалене робоче місце. Це дасть можливість мешканцям Ірдиня та ближніх сіл отримувати на місці чимало адміністративних послуг.
20.12.2017 19:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter