Черкаські комунальники прибирають вулиці у цілодобовому режимі

Черкаські комунальники прибирають вулиці у цілодобовому режимі За інформацією Черкаської міськради, у зв’язку з погіршенням погодних умов міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення комунальним службам організувати цілодобове чергування. Стосовно цього він розпорядився під час оперативної наради в мерії з керівниками структурних підрозділів.

– Уся наявна техніка повинна бути готова до роботи на дорогах і тротуарах міста, аби мешканці могли комфортно пересуватися ними, – говорить Анатолій Васильович.

Як повідомив директор комунального підприємства «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник, техніка на вулицях міста працювала сьогодні з 6-ої години ранку. Насамперед, соляно-піщаною сумішшю посипали всі спуски, підйоми та мости.

– Уже о 12-ій годині дня ми плануємо вдруге виїхати на дороги міста й знову обробити їх протиожележними матеріалами, – прокоментував він.

Як відзвітували у свою чергу очільники обох черкаських СУБів, у них наразі також у достатній кількості заготовлено соляно-піщаної суміші для роботи у дворах.
18.12.2017 13:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter