ДП «Черкаський облавтодор» закупив до зими майже 4 тис. тонн технічної солі та понад 30 тис. тонн протиожеледних сумішей

ДП «Черкаський облавтодор» закупив до зими майже 4 тис. тонн технічної солі та понад 30 тис. тонн протиожеледних сумішей У САД у Черкаській області розповіли про підготовку дорожної служби до зими.

- Щоб зустріти зиму на належному рівні, філіями ДП «Черкаський облавтодор» вже заготовлено майже 4 тис. тонн технічної солі, понад 30 тис. тонн протиожеледних сумішей та фрикційних матеріалів - зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко. Крім того, роботи по заготівлі протиожеледних матеріалів продовжуються.

У зимовому утриманні автодоріг Черкаської області буде задіяно 103 піскорозкидувача, 8 солерозподілювачів, 47 навантажувачів, 30 автогрейдерів, 5 роторних снігоочищувачів, 220 одиниць навісного обладнання та відвалів та 86 одиниць іншої снігоочисної техніки. Крім того, виготовлено та відремонтовано 4500 метрів щитів для снігозахисту.

До виконання робіт по зимовому утриманню доріг в Черкаській області також планується залучати дорожню техніку інших організацій з якими укладено 20 угод.
Окрім того, завершено ремонт та підготовка лінійних і виробничих приміщень, котелень, пунктів обігріву. Для стабільної роботи у зимовий період створено необхідний запас паливно-мастильних матеріалів.

Для відстою транспорту під час ускладнення погодних умов буде задіяно 42 майданчика, в т.ч., 31 в смузі відведення автодоріг.

Роботи по підготовці до зими автодорожнього господарства в Черкаській області продовжуються.
24.11.2017 08:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter