Прокуратура вимагає притягти до відповідальності завідувача христинівського дитсадку за переповнені групи

Прокуратура вимагає притягти до відповідальності завідувача христинівського дитсадку за переповнені групи У вересні 2012 року прокуратурою Христинівського району проведено перевірку за зверненням вихователя одного із дошкільних навчальних закладів міста Христинівка щодо неправомірних дій завідувача зазначеної установи. Про це повідомляє прокуратура Черкаської області.
У ході перевірки виявлені грубі порушення чинного законодавства, зокрема, при дозволеній максимальній наповненості груп від 10 до 20 дітей різного віку, порушницею допущено переповнення групи дітей раннього віку, 2 груп дітей молодшого віку та групи дітей середнього віку.
Враховуючи, що вказане ставить під сумнів збереження та зміцнення здоров’я, розумовий, психологічний та фізичний розвиток дітей та прямо суперечить вимогам закону, прокурором Христинівського району внесено подання на адресу керівництва відділу освіти районної державної адміністрації з вимогою усунути порушення та притягнути до відповідальності завідувача дошкільного навчального закладу.
25.09.2012 17:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter