Опора: У Маньківському районі поширили "чорнушні" листівки проти сільського голови Іваньок

Опора: У Маньківському районі поширили "чорнушні" листівки проти сільського голови Іваньок Як інформує Опора Черкаси, у ніч перед 25 жовтням у селі Іваньки Маньківського району Іваньківської ОТГ були розповсюджені листівки та інформаційні бюлетені «Золотариха» проти чинного сілького голови Лесі Поліщук, котра нині балотуєься на цю ж посаду.

Листівки не мають вихідних даних, а у газеті значаться таке: «Видано ініціативною групою жителів с. Іваньки за кошт окремих її членів. За достовірність текстів в даному номері відповідає перед Всевишнім Сашко Полківницький».

До слова, це вже четвертий випуск інформаційного бюлетеня. У ньому публікуються матеріали, що повністю дискредитують роботу чинної сільської голови, зокрема, допускаються образи, шаржі та підписи сороміцького змісту.

Окрім нього, у Фейсбуці створена однойменна група, де публікуються пости проти чинного сільського голови.

Кандидатка з цього приводу не зверталася ні в правоохоронні органи, ні в поліцію.

Зазначимо, згідно ст. 60, п. 5 ЗУ «Про місцеві вибори» забороняється розповсюдження завідомо недостовірних відомостей про кандидата, політичну партію або її місцеву організацію – суб’єкта виборчого процесу, а також розповсюдження завідомо недостовірної інформації про підтримку певного кандидата або місцевої організації партії іншими кандидатами, політичними партіями або їх місцевими організаціями.
27.10.2017 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter