Черкаські айтішники представляють свій продукт у Лас-Вегасі

Черкаський «Kidslox» продовжує завойовувати увагу в українській і міжнародній ІТ-спільноті. Днями у Києві відбувся фінал національного конкурсу UVCA Challenge. Додаток, розроблений черкащанами, увійшов у десятку кращих в Україні. Тепер свою розробку фахівці компанії eKreative представлять на найбільшій світовій виставці електроніки CES-2018, що щорічно проходить у Лас-Вегасі.

За словами засновника компанії eKreative Віктора Євпака, загалом боротьба за перемогу точилась між 80 стартапами. 20 із них потрапили до фіналу. За підсумками столичного відбору члени журі обрали 10 кращих, які й матимуть змогу поїхати коштом організаторів до Америки у січні.
Черкаські айтішники представляють свій продукт у Лас-Вегасі

– Це велике визнання для нас як для стартапу і для черкаського ІТ. Я дуже задоволений командою! Цей результат іще раз показує, що той продукт, який ми творимо в Черкасах, гідно конкурує не лише в Черкасах і Україні, а й по всьому світу, – коментує результати конкурсу Віктор Євпак.

Kidslox – додаток, що дозволяє батькам дистанційно контролювати перебування їхніх дітей за смартфонами та планшетами. Програма може блокувати шкідливі сайти, визначати і встановлювати час перебування дитини за іграми тощо. На сьогодні Kidslox – успішний проект, що посідає друге місце в сегменті батьківського контролю в Америці.
20.10.2017 08:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter