З 1-го по 30-те жовтня в Україні проходитиме місячник добровільної здачі зброї

З 1-го по 30-те жовтня в Україні проходитиме місячник добровільної здачі зброї Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, з метою виведення зброї, боєприпасів, вибухівки та спеціальних засобів з незаконного обігу Національною поліцією України з 1 по 30 жовтня 2017 року проводитиметься місячник добровільної здачі.

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Просимо врахувати, що пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструється у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України.

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до Управління превентивної діяльності, а також до відділів та відділень ГУНП в Черкаській області або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування.
22.09.2017 13:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter