За невиконання доручень мера Черкас відносно керівників департаменту ЖКК буде проведено службове розлсідування

Невиконання доручень, які надавалися майже рік тому керівництву департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, обурило міського голову. Про це інформують у міськраді Черкас.

За наслідками виїзної наради по найбільш проблемних об’єктах дорожньої інфраструктури Анатолій Бондаренко дав доручення провести службове розслідування стосовно дій першого заступника департаменту ЖКК Олексія Шкіньова та начальника управління вуличної інфраструктури департаменту ЖКК Сергія Отрешка.
За невиконання доручень мера Черкас відносно керівників департаменту ЖКК буде проведено службове розлсідування

«Саме через низку недоліків, які виникли внаслідок неправильної експлуатації теплових мереж, і до цих пір не поновлені департаментом ЖКК, ми не можемо здати в експлуатацію низку доріг», – говорить інженер з технічного нагляду за будівництвом доріг КП «Черкасиінвестбуд» Ірина Звєздічєва.

Вона зауважила, що про суттєві недоліки посадових осіб попереджали неодноразово, ще кілька місяців тому, оскільки саме для цього навесні була створена комісія з обстеження визначених робіт, необхідних для завершення та усунення виявлених недоліків.

Зокрема, йдеться про провалля, які утворилися через незадовільну експлуатацію інженерних мереж, на вулицях Грушевського, перехрестях Хрещатик – Дашковича, Чорновола – Гетьмана Сагайдачного (колишня Ватутіна), Смілянська – Хрещатик, Хрещатик – Святотроїцька.
За невиконання доручень мера Черкас відносно керівників департаменту ЖКК буде проведено службове розлсідування

На власні очі, а не з попереджувальних листів, побачили це і учасники виїзної наради – провалля, просідання, порушені бордюри зі значними пониженнями, різні рівні встановлених решіток зливових каналізацій, подекуди не відновлене дорожнє покриття після відповідних робіт, що знаходиться просто в жахливому стані.

Все це обурило мера, який в рамках службового розслідування підкреслив, що особисто перегляне кошторис та обсяги витрачених коштів на відповідні роботи.

«Це не та якість робіт, яку я вимагаю, і яку чекають від нас черкащани. Ви і підрядники будете відповідати особисто за ці недоліки», – підсумував мер.
21.09.2017 16:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter