САД: Сьогодні на мосту через Дніпро завершують роботи з монтажу деформаційних швів

САД: Сьогодні на мосту через Дніпро завершують роботи з монтажу деформаційних швів Як інформують у Службі автомобільних доріг у Черкаській області, на мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 біля Черкас будівельники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» на правій стороні мосту сьогодні, 19 вересня, закінчують роботи із монтажу деформаційних швів «Maurer D160».

Загалом до Черкас із Німеччини прибули 10 деформаційних швів «Maurer D160» та 3 деформаційних шви «Maurer D80», які були замовлені у німецького виробника. Вони були спеціально виготовлені для черкаського мосту за індивідуальним замовленням. Також закінчуються роботи з укладання нового бордюрного каменю.

Вчора, 18 вересня, було змонтовано два деформаційних шви та проведено їх бетонування, сьогодні буде змонтовано та забетоновано останні два деформаційні шви на правому проїзді мосту.

На правому проїзді мосту повністю влаштовано монолітну бетонну плиту, закінчується облаштовування нового бордюрного каменю. Після укладання швів розпочнуться роботи із нанесення гідроізоляційного шару на нову бетонну монолітну плиту. Розпочалися підготовчі роботи до укладання асфальтобетонної суміші на правій сторін мосту через Дніпро. По завершенню робіт, рух транспорту розпочнеться на відремонтованому правому проїзді, а ремонтні роботи розпочнуться на лівому проїзді.

Завершено роботи із монтажу понад 600 штук закладних деталей мосту для подальшого встановлення нового бар’єрного огородження, продовжуються роботи з піскоструйного очищення металевих поверхонь ферми мосту від старої фарби та іржі. Також проводиться ґрунтування захисних металевих елементів прогонових будов ґрунтом, що наповнений цинком, для їх захисту від корозії.

Всі роботи по ремонту проїжджої частини на мосту через Дніпро планується завершити до кінця листопада.
19.09.2017 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter