Держприкордонслужба: Завершується підготовка до прибуття в Україну паломників-хасидів

Держприкордонслужба: Завершується підготовка до прибуття в Україну паломників-хасидів Як інформують у Державній прикордонній службі України, щороку на святкування іудейського Нового року Рош Гашана в Україну прибувають кілька десятків тисяч хасидів-паломників, які відвідують місто Умань, що на Черкащині. Цьогоріч свято припадає на 20-22 вересня.

Співробітники Держприкордонслужби вже завершують крайні організаційні заходи. Зокрема прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», на яких припадає основна частка оформлення хасидів-паломників на київських летовищах, завершили основні складові підготовки.

Крім того, керівництвом окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з Головним експертно-криміналістичним центром Держприкордонслужби організовано допідготовку інспекторського складу, який залучається до здійснення пропускних операцій. Наразі фахівцями експертно-криміналістичного центру відомства вже проведено ряд занять з питань особливостей перевірки паспортних документів громадян Ізраїлю та виявлення в них ознак підробок.

Резерв персоналу, що залучатиметься до здійснення прикордонного контролю, пройшов спеціальне навчання на обладнаних для цього робочих місцях. А на посилення та забезпечення режимних заходів у пунктах пропуску «Бориспіль» та «Жуляни» виділено групу військовослужбовців мобільного прикордонного підрозділу.

.
14.09.2017 12:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter