Обдаровані діти з Канева побували в польському місті Члухів

За інформацією міськради Канева, в рамках програми партнерства між містами Канів і Члухів (Польща) нещодавно група канівських творчо-обдарованих дітей відвідала польське місто.
Обдаровані діти з Канева побували в польському місті Члухів

Під час поїздки діти перебували у міжнародному молодіжному таборі, девізом якого стало гасло: «Культура понад кордонами». Тут вони мали змогу познайомитися з однолітками не тільки з Польщі, а й з Німеччини і Франції. Господарі ж табору підготували для всіх насичене й цікаве дозвілля.

Так, діти мали багато спортивних випробувань: каталися на байдарках, вчилися долати перешкоди у мотузковому парку, спробували себе у міні-гольфі.. Усі охоче брали участь у різноманітних майстер-класах: з китайських єдиноборств, гімнастики тай-чі, рок-н-ролу, флористики, кікбоксингу. Окрім того учасники табору відвідували басейн, боулінг та більярдний клуб…

Також під час відвідин польського містечка канівці мали змогу зануритися в атмосферу середньовіччя, оглянувши старовинний Члухівський замок, з висоти якого відкривається неймовірний краєвид всього міста.
Обдаровані діти з Канева побували в польському місті Члухів

Українська команда представила в таборі й культуру своєї країни, організувавши День України - з піснями і танцями, флеш-мобом і вікторинами, демонструючи свої таланти та любов до Батьківщини.

- Такий досвід зближує нас із європейською молоддю і дає впевненість у майбутньому, - підсумували канівські підлітки свою мандрівку до європейського Члухова.
18.08.2017 13:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter