19 червня розпочнеться ремонт мосту через Дніпро в районі Черкас. Рух транспорту буде обмежено

Як інформує Служба автомобільних доріг у Черкаській області, на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань 19 червня розпочнуться ремонтні роботи на мосту через річку Дніпро та на дамбі.
19 червня розпочнеться ремонт мосту через Дніпро в районі Черкас. Рух транспорту буде обмежено

Під час проведення поточного середнього ремонту мосту через Дніпро на автодорозі Н-16 на км 23+068 та дамби на ділянках км 12+300 - 23+062 та км 24+236 - 25+440 рух автотранспорту буде обмежений.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху, охорони праці та сталого автомобільного сполучення під час проведення ремонтних робіт з поточного середнього ремонту мосту через річку Дніпро буде введено обмеження руху транспортних засобів на період виконання робіт, окрім автомобілів спеціального призначення та рейсових автобусів.

Для забезпечення технології виконання робіт, автомобільного сполучення та роботи технологічного транспорту, буде запроваджено графік проїзду рейсових автобусів на період ремонту мосту.

Рух по мосту для вищевказаних транспортних засобів буде здійснюватися у спеціально відведений час:

з 6.00 год. до 9.00 год.,
з 16.00 год. до 19.00 год.

Орієнтовно, за даними підрядного підприємства ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ», яке проводитиме ремонтні роботи проїжджої частини мосту через Дніпро, поточний середній ремонт мосту триватиме близько 4 місяців. Разом з тим, здійснюватиметься поточний середній ремонт дамби протяжністю 12 км підрядним підприємством ТОВ «Трансстроймеханізація».

Для зручності водіїв на автомобільних дорогах Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя та Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук будуть встановленні інформаційні стенди про проведення ремонтних робіт на ділянці дороги із зазначенням схеми об’їзду.

Про відновлення автомобільного сполучення Служба автомобільних доріг у Черкаській області інформуватиме.

Окрім того, відокремленим структурним підрозділом Одеської залізниці «Шевченківська дирекція залізничних перевезень» на час ремонту для перевезення пасажирів буде запущено два додаткових дизель-потяги за маршрутом «Черкаси-Золотоноша» та у зворотному напрямку. Час відправлення цих дизель-потягів з Черкас до Золотоноші: о 12.02 год. та о 14.41 год.; із Золотоноші до Черкас: о 13.11 год. та о 15.52 год.
14.06.2017 08:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter