Після 3-місячних роздумів Черкаська міськрада прийняла "рогатий" дар Жуковської

Після 3-місячних роздумів Черкаська міськрада прийняла "рогатий" дар Жуковської Міська рада 6 вересня погодилась прийняти у власність громади міста рухоме майно ПАТ “Азот” – тролейбус, подарований Черкасам на День міста 2 червня. За таке рішення проголосували 38 депутатів, розповіли у черкаській міській раді.
Відсьогодні дарунок «Азоту» став власністю міста. Але до часу виходу тролейбусу на лінію має відбутися ще низка офіційних процедур. У тому числі - реєстрація тролейбуса в податковій та органах Державтоінспекції. Крім цього, міська рада має прийняти ще одне рішення – про передачу подарованого «Азотом» тролейбуса на баланс комунального підприємства «Черкасиелектротранс», яке займається пасажирськими перевезеннями. Як повідомив начальник управління вуличної інфраструктури і транспорту міськвиконкому Андрій Наумчук, після отримання всіх погоджень і прийняття на баланс «Черкасиелектротрасу», тролейбус вийде на лінію. Орієнтовно це має відбутися за 10 робочих днів.
- Тролейбус готовий до виходу на лінію. Ми відібрали для цього тролейбусу найкращого водія, водій пройшов навчання. Ми чекаємо на нове засідання Черкаської міської ради і дуже сподіваємося, що депутати оперативно приймуть рішення про передачу тролейбусу на баланс комунального підприємства «Черкасиелектротранс». Тоді вже можна буде конкретно говорити про час коли він вийде на лінію. Я дуже хочу щоб це відбулося якомога швидше, - зазначає президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська.
Попередньо планувалося, що новий тролейбус курсуватиме за маршрутом №1 «ВАТ «Аврора» - санаторій «Україна». Тролейбус має низьку підлогу і зручний для людей із обмеженими можливостями.
07.09.2012 13:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter