Працівники "Черкасиобленерго" перекрили трасу "Київ-Одеса"

«Наші діти голодні, поверніть зароблені гроші..». Як повідомляє Вечірня Умань, працівники «Черкасиобленерго» під Уманню перекрили трасу Київ-Одеса. Люди вимагають виплатити їм зарплату за 4 місяці.

- Працівники енергомереж Черкащини доведені до відчаю, нас 4 місяці годують обіцянками, що виплатять зарплату, а в цей час наші діти сидять голодними, – обурюється Генадій Ракун, голова цехового комітету уманських енергомереж.
Працівники "Черкасиобленерго" перекрили трасу "Київ-Одеса"

Як повідомили працівники підприємства, зарплату їм не виплачують через те, що національна комісія з врегулювання енергомереж заблокувала рахунки, в зв’язку з заборгованістю підприємства.

- Колишня керуюча «Черкасиобленерго» Світлана Кузьмінська через махінації вивела гроші в офшори, проти неї відкрита кримінальна справа, яку сьогодні розглядатимуть в Печерському суді. Ми вимагаємо, щоб дану особу не поновлювали на посаді, і всі чесно зароблені нами кошти були повернуті, - коментує Олена Світлична, працівниця підприємства.
Працівники "Черкасиобленерго" перекрили трасу "Київ-Одеса"

Поки працівники підприємства протестують, на трасі Київ-Одеса утворився затор у кілька кілометрів. Деякі водії лояльно ставляться до протестувальників, інші - наперекір усім намагаються проїхати.
25.04.2017 16:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter