В ОДА розповіли історію про те, як хлопчик Помагай підріс, став губернатором та допомагав людям наліво й направо

В ОДА розповіли історію про те, як хлопчик Помагай підріс, став губернатором та допомагав людям наліво й направоУ Черкаській ОДА поширили чергову історію в дусі реклами МММ: «Марина Сергеевна - одинокая женщина и никому не верит…». У нашому випадку вчительку іноземної мови з Черкас голова Черкаської ОДА Сергій Борисович Тулуб приголомшив значно більше, ніж Марину Сергіївну – піраміда Мавроді. Впродовж однієї доби губернатору вдалося розшукати документи на землю, які зникли у владних кабінетах місяць тому. Винні в зникненні також були встановлені.
«Черкащанка Тетяна Шпетна, вчителька англійської мови, вже більше місяця намагається знайти втрачені у владних кабінетах документи на землю, оформлювати які жінка почала ще рік тому. Прискорити процес пошуку не вдалося навіть незважаючи на щоденні відвідування різноманітних кабінетів міських чиновників. Криком душі черкащанки стало її звернення до обласної влади під час зустрічі голови обласної державної адміністрації, Героя України Сергія Тулуба з громадськістю.
«Ми з сестрою дуже довго чекали, бігали по різним інстанціям із цими документами. І лише після зустрічі з Сергієм Борисовичем, вдалося розв’язати нашу проблему, – розповідає Тетяна Шпетна. – Знаєте, як викладач, я часто буваю на різноманітних зустрічах: то з одним депутатом,то з іншим. Однак зустріч із очільником області – це єдина зустріч, на якій я побачила конструктивне вирішення проблем».
Микола Карпеєв, новопризначений начальник Головного управління Держкомзему в Черкаській області, якому було безпосередньо доручено розбиратися з проблемою, розповідає, що відразу ж після звернення громадянки, його спеціалісти провели службове розслідування.
«Протягом доби ми розібралися з ситуацією та встановили винних осіб. На жаль, такого роду скарги доволі часто трапляються. Скажімо, лише з початку цього року їх вже 40. На жаль, випадок із Тетяною Шпетною є прикладом недосконалої роботи на місцях. І людям, задля розв’язання своїх проблем доводиться звертатися у найвищі інстанції області. Однак, ми докладемо максимум зусиль, аби змінити цю тенденцію», – зазначив Микола Михайлович».
Від Провінції: як добре, коли в одному губернаторі акумулюються здібності хлопчика Помагая та Шерлока Холмса!
03.09.2012 12:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter