8 квітня на Черкащині відбудеться День благоустрою

8 квітня на Черкащині відбудеться День благоустрою У суботу, 8 квітня, на Черкащині, як загалом по всій Україні, пройде День благоустрою. Як інформують у Черкаській ОДА, про це повідомив директор Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства ОДА Сергій Демиденко. За його словами, проведення благоустрою 8 квітня цьогоріч визначено згідно з дорученням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Так, Департаментом містобудування підготовлено проект розпорядження «Про проведення в області дня благоустрою», сформовано обласний план заходів, що погоджені з районними державними адміністраціями та виконкомами міських рад міст обласного значення.

Серед основних завдань: упорядкування та приведення в належний санітарний стан парків, скверів, прибудинкових територій, дитячих, спортивних майданчиків, об’єктів масового перебування та відпочинку населення; прибирання вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту; облаштування кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань; висаджування саджанців дерев та кущів, приведення у належний стан газонів і квітників; ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ побутових відходів на території населених пунктів області та у лісосмугах; забезпечення очищення від сміття берегів водойм, облаштування в’їздів до населених пунктів.
04.04.2017 10:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter