Профільна комісія Черкаської облради рекомендувала депутатам підтримати призначення кількох керівників комунальних підприємств

Профільна комісія Черкаської облради рекомендувала депутатам підтримати призначення кількох керівників комунальних підприємствЯк інформують у Черкаській облраді, 20 березня проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики.

Директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко звітувала про виконання обласного бюджету на 2016 рік та інформувала про зміни, які потрібно внести до обласного бюджету на 2017 рік; директор Департаменту регіонального розвитку Роман Карманнік представив Програму економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2017 рік.

Члени комісії розглянули та рекомендували на розгляд сесії для призначення кандидатури Теліженка Т. М. на посаду директора державного історико-культурного заповідника «Трахтемирів», Ніколенко В. М. на посаду генерального директора Черкаського обласного комунального підприємства «Фармація, Кудрявцевої О. М. на посаду директора «Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру» та Жаботинського В. П. на посаду директора обласного комунального підприємства «Готельний комплекс «Дніпро», які відповідно до вимог чинного законодавства стали переможцями конкурсних відборів.
21.03.2017 11:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter