У Черкасах відновлено роботи з асфальтування на бульварі Шевченка

1 березня в Черкасах стартують роботи з ремонту дорожнього покриття по бульвару Шевченка, де на початку зими було проведено фрезерування. Проте через погіршення погодних умов відповідні роботи були зупинені. Міська влада змусить підрядника, який тоді працював на цьому об’єкті, виправити всі недоліки, що виникли внаслідок такого відтермінування, власним коштом. Тобто загальний обсяг бюджетного фінансування на ремонт бульвару Шевченка, який був визначений ще торік, не збільшиться. Як інформують у міськраді Черкас, про це Анатолій Бондаренко повідомив журналістам на брифінгу.

За його словами, єдине корегування може бути зроблено у разі виявлення заасфальтованих раніше решіток зливової каналізації, де, можливо, доведеться ставити додаткові кільця, решітки та здійснювати бетонування.

– Хоча у зв’язку з невиконанням робіт підрядником в обіцяний термін по бульвару, департамент архітектури та містобудування може надати підряднику негативний висновок. І в майбутньому влада з ним не працюватиме, – акцентував Анатолій Васильовий.

Водночас наголосив, що поділяє відповідальність за стан центральної частини бульвару Шевченка. Тож, аби попередити подібне, пообіцяв наступного тижня провести зустріч з іншими підрядниками, щоб вони прозвітували про зроблене та розповіли, як бачать хід робіт і чи вкладаються ті у визначені терміни.

– Наведу приклад, вчора працюючи на відрізку дороги по вулиці від Небесної сотні, виявили, що там товщина асфальту 4 сантиметри і покладений він просто на пісок. Тобто, там фактично треба робити частину дороги наново. Це свідчить про те, що у попередні періоди очевидно головним в роботі була швидкість, а не якість. Це треба виправляти, – констатував міський голова.
02.03.2017 13:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter