2016 року до Черкаської області надійшло 27 вантажів гуманітарної допомоги

2016 року до Черкаської області надійшло 27 вантажів гуманітарної допомоги Як інформують у Черкаській ОДА, до Черкаської області протягом 2016 року надійшло від іноземних донорів 27 вантажів гуманітарної допомоги загальною вагою 400 047,89 кг, також 17 легкових автомобілів та майже 90 тис. англійських фунтів стерлінгів.

Вказана допомога надійшла восьми юридичним особам, які зареєстровані в установленому Міністерством соціальної політики України порядку в Єдиному реєстрі одержувачів гуманітарної допомоги.

У складі вантажів: допоміжні засоби для інвалідів (візки, туалетні стільці, палиці, милиці, окуляри), ліжка звичайні та лікарняні функціональні, матраци, меблі, вироби медичного призначення, гігієнічні набори, швацьке приладдя та фурнітура, одяг, взуття, іграшки, дитячі візки, господарське та кухонне приладдя, телевізори, комп’ютери, радіоприймачі, пральні, сушильні посудомийні машини, мікрохвильові печі, морозильники, холодильники, пилососи та інше.

– Гуманітарна допомога переважно була спрямована на потреби міських та районних лікарень, дитячих садків, шкіл, будинків-інтернатів, релігійних, благодійних, громадських організацій, організацій інвалідів, – інформує секретар комісії Людмила Кононенко. – Значна частина вантажу була направлена в зону збройного конфлікту на Сході України для підтримки потерпілих, а також розподілена переселенцям, що тимчасово проживають на території Черкаської області та знаходяться в скрутному матеріальному становищі.
31.01.2017 12:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter